Yhdistyksemme

Linkkejä

 

 

 

Yleistietoa

4H:n toiminnan perustana ovat sanat Head, Hands, Heart ja Health eli suomeksi Harkinta, Harjaannus, Hyvyys ja Hyvinvointi.

4H-järjestöllä on myös oma maskottikarhu, nimeltään TOPI. Topi on saanut nimensä sanoista Tekemällä Oppii Parhaiten. Topi-karhun kuvia voit löytää useastakin eri paikasta sivuiltamme, esimerkiksi tämän sivun oikeasta laidasta.

 

Juvan yhdistys

Juvalla 6-28 -vuotiaita 4H-nuoria oli vuonna 2015 176, minkä lisäksi yhdistykseen kuului 31 aikuisjäsentä.

Toimintamme kulmakivi ovat 4H-kerhot, joita kokoontuu viidellä kyläkoululla ja Jukolassa, keittiökerho ja kirkonkylän kerho kirkonkylällä sekä kesäkerho ja kasvimaakerho kesäaikana. 4H:n toimintaan kuuluvat myös oleellisesti erilaiset kurssit, leirit ja kilpailut, joita järjestetään valtakunnallisesti sekä mahdollisuuksien mukaan myös paikallisesti. Kesäkuun ensimmäisen viikon päiväleiri on järjestetty jo useampana vuonna.

Teemme myös erilaisia retkiä koululaisten loma-aikoina. Viimeisin retkikohteemme oli Linnanmäki yhdessä Sulkavan ja Puumalan 4H-yhdistysten kanssa.

Halutessasi voit liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen jäseneksi liitymislomakkeen tai ottamalla yhteyttä toiminnanjohtajaan, joka antaa mielellään lisätietoja. Jäsenmaksu on 1.9.2016 alkaen 35 €/hlö tai 70 €/perhe lukuvuodessa (1.9.-31.8.).