Kerhot

Järjestämme kerhoja haja-asutusalueilla Hatsolassa, Paatelassa ja Vuorenmaassa, minkä lisäksi Martti Talvela -kampuksella toimii Kirkonkylän kerho ja kokkikerho, jonka teemana on syyskaudella 2021 Safkasankarit kattaa maailman, kevätkaudella kokkaillaan kotimaisia aiheita. Eräkerhossa tutustutaan metsästykseen, kalastukseen, riistanhoitoon ja yleensä luontoon. Kerho kokoontuu eri paikoissa aiheen mukaan. Muissa kerhoissa askarrellaan, leikitään yhdessä ja voidaan mahdollisuuksien mukaan tutustua esim. luontoon tai eläimiin. 

Kerhot on tarkoitettu pääasiassa 6 vuotta täyttäneille ala-asteikäisille paitsi Safkasankarit 3.-6. -luokkalaisille ja Eräkerho 3.-9. -luokkalaisille.
Korona-aikana kerholaisten määrää voidaan joutua rajoittamaan, joten kun haluat tulla mukaan kerhoon, otathan ensin yhteyttä yhdistykseen! Kerholaiset liittyvät Juvan 4H-yhdistyksen jäseniksi, jolloin he saavat samalla 4H-tilaisuuksissa voimassa olevan tapaturmavakuutuksen. Jäsenmaksu on 35 €/v tai 70 €/v koko perheeltä.

Kerhojen ajankohdat löytyvät täältä.